TIG hegesztőgépek

​TIG hegesztőgépek: volfrámelektródás védőgázas ívhegesztés

A hegesztésben folyamatosan úttörő szerepet betöltő CLOOS vállalat által gyártott, kiemelkedő hegesztési tulajdonságokkal rendelkező berendezések híresek a hosszú élettartamról, pontosságról, megbízhatóságról, termelékenységről.

A volfrámelektródás védőgázas ívhegesztés nemzetközi rövidítése angolszász nyelvterületen TIG = Tungsten Inert Gas Welding, német nyelvterületen WIG = Wolfram Inert Gas Schweissen.

Attól függően, hogy milyen anyag hegesztése a cél, kétféle áramnem jöhet szóba: alumínium és magnézium, valamint ezek ötvözeteinek hegesztése a felületen kialakuló oxidréteg hathatós feltörése miatt váltóáramú hegesztőgépet igényel. A többi fém hegeszthető egyenáramú hegesztőgéppel.

A Cloos mindkét feladatra gyárt hegesztőgépeket

A Cloos márka választásával Ön prémium minőséget kap csúcstechnológiájú hegesztőgépek kategóriájában, amelyhez szakszerű és rugalmas szervizháttér, folyamatos, zökkenőmentes alkatrészellátás és prémium szolgáltatások tartoznak.

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

CLOOS TIG hegesztőgépek
füstelszívás letölthető e-book

Letölthető termékkatalógus

Az ikonra kattintva megtekintheti vagy letöltheti a CLOOS angol nyelvű katalógusát a QINEO termékcsalád részletes adataival.

i

CLOOS QINEO katalógus

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This