MIG/MAG hegesztőgépek

Huzalelektródás, védőgázos ívhegesztés

A hegesztésben folyamatosan úttörő szerepet betöltő CLOOS vállalat által gyártott, kiemelkedő hegesztési tulajdonságokkal rendelkező berendezések híresek a hosszú élettartamról, pontosságról, megbízhatóságról, termelékenységről.

A huzalelektródás védőgázos ívhegesztés nemzetközi rövidítése angolszász nyelvterületen MIG/MAG = Metal Inert Gas Welding / Metal Activ Gas Welding, német nyelvterületen MSG = Metall SchutzGas Schweissen.

Bővebben…

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

CLOOS QINEO NexT MIG/MAG hegesztőgép
füstelszívás letölthető e-book

Fokozatkapcsolós és fokozatmentesen állítható hegesztőgépek

Az eljárás különféle kialakítású hegesztőgépekkel végezhető el. Az egyszerűbb, fokozatkapcsolós gépeknél a fokozatkapcsolóval a használni kívánt lapos jelleggörbét lehet kiválasztani a fokozatkapcsoló megfelelő helyzetbe állításával. Ezzel a hegesztéshez szükséges feszültség értéket lehet meghatározni. A huzalsebesség fokozatmentesen állítható be, amivel meghatározható a leolvadási teljesítmény, illetve a hegesztőáram mértéke.

A korszerűbb huzalelektródás védőgázos hegesztőgépek már fokozatmentes feszültségbeállítással rendelkeznek.

 

Inverteres áramforrású, impulzushegesztésre alkalmas hegesztőgépek

A legkorszerűbb hegesztőgépek inverteres áramforrásúak, és impulzushegesztésre is alkalmasak. Az inverteres áramforrású gépek sokkal gyorsabb szabályozásra alkalmasak, mint a hagyományos áramforrású gépek, emiatt a hegesztési folyamatokba is rendkívül gyorsan, még a zavaró hatások kialakulása előtt képesek beavatkozni.

A hegesztési paraméterek könnyebb beállítását segíti a szinergikus beállítás. Szinergikus beállítású gépeknél az alkalmazott hozaganyag fajtáját, átmérőjét és a felhasznált védőgázt be kell állítani a paraméterek beállítása előtt. A szinergikus beállítású gépeknél a huzalsebesség változtatásával automatikusan változik az ívfeszültség is. Ezért nevezik ezt a beállítást egygombos beállításnak is. Lehetőség van huzalsebesség helyett lemezvastagság, vagy áramerősség alapján történő beállításra is.

Ha az adott alkalmazási körülmények között nem lehet a finombeállítások módosításával megtalálni a helyes paraméter értékeket, vagy nincs szükség a szinergikus beállításra, alkalmazható a hagyományos, vagy más néven nem szinergikus beállítás is, ahol az alkalmazni kívánt ívfeszültség és huzalsebesség értékét külön-külön kell beállítani. Ezért nevezik ezt a beállítási módot kétgombos beállításnak is.

 

A CLOOS minden alkalmazásra gyárt hegesztőgépeket

A CLOOS márka választásával Ön prémium minőséget kap csúcstechnológiájú hegesztőgépek kategóriájában, amelyhez szakszerű és rugalmas szervizháttér, folyamatos, zökkenőmentes alkatrészellátás és prémium szolgáltatások tartoznak.

Letölthető termékkatalógus

Az ikonra kattintva megtekintheti vagy letöltheti a CLOOS angol nyelvű katalógusát a QINEO termékcsalád részletes adataival.

i

CLOOS QINEO katalógus

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This