CLOOS kompakt rendszerek

A CLOOS kompakt rendszerek főbb jellemzői

A QIROX kompakt rendszere tökéletesen összehangolt, hegesztésre kész rendszer. Két hegesztő munkaállomásból áll, míg az egyik állomásnál a robot alkatrészt hegeszt, ezzel egy időben a másik állomásnál a be- és kirakodás zajlik. A robot és a robotpozicionáló egy közös vázra van felszerelve, mely kiváló szerelhetőséget biztosít. Minden kompakt rendszer részét képezi egy QIROX hegesztőrobot a hozzá tartozó vezérléssel, QINEO Pulse hegesztő áramforrás, választható típusú munkadarab-pozicionáló, huzalelőtoló egység, ütközésvédelemmel ellátott hegesztőpisztoly és a pisztolytisztító berendezés, valamint egy komplett biztonsági csomag, mely garantálja a rendszer biztonságos kezelését.

 

Milyen igényekre kínálunk megoldásokat?

A rendszer alkalmazható MIG/MAG, valamint TIG, hideghuzalos TIG és plazmahegesztéshez, továbbá a plazmavágáshoz használandó tartozékok is a rendszerbe integrálhatók. A kompakt rendszer tökéletes megoldást jelent a kisebbtől egészen a közepesen nagy méretű munkadarabok (max.3000 mm, 250 -1000 kg) gazdaságos hegesztéséhez.

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hívjon a +36 20 583 9063 számon vagy írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

CLOOS kompakt rendszerek
füstelszívás letölthető e-book

Letölthető termékkatalógus

Az ikonra kattintva megtekintheti vagy letöltheti a CLOOS német nyelvű katalógusát a QIROX termékcsalád részletes adataival.

i

CLOOS QIROX katalógus

© 2020 Crown International Kft.

Crown International Kft.

2142 Nagytarcsa

Alsó Ipari krt. 6. G. épület

Pályázatok:

GINOP banner
GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This