CLOOS hegesztési eljárásváltozatok

Jól bevált és új eljárásváltozatok

A CLOOS a már jól bevált és az újító jellegű hegesztési eljárásváltozatok széles tartományával megoldásokat kínál a hatékonyság és termelékenység növelésére. A már bevált MIG/MAG hegesztési eljárásokat is folyamatosan továbbfejlesztik, hogy megfeleljenek az egyre összetettebb követelményeknek. Az új eljárásokat is, mint például a Tandem Weld-et vagy a Laser Hybrid Weld-et, a technológiai központjukban, gyakorlati körülmények mellett fejlesztették ki és tesztelték.

A hatékony és modern hegesztési eljárásváltozatok előnyt biztosítanak napjaink versenyszférájában.

CLOOS hegesztési eljárásváltozatok, bevezető

Huzalelektródás, védőgázos hegesztési eljárásváltozatok

A kifejlesztett huzalelektródás, védőgázos hegesztési eljárásváltozatok célja: szabályozott anyagátmenet létrehozása, amely a hegesztési folyamatokat meghatározó paraméterek rendkívül gyors, a célnak megfelelő változásainak szabályozásán alapszik. Ezáltal a hegesztési folyamat teljesen stabillá válik, a hegesztésnél mindig jelen lévő zavaró körülményekre a gyors szabályozás azonnal reagál, és visszaállítja a beállított paramétereknek megfelelő, stabil ívet. A hegesztőgépek szabályozásának gyors és hathatós beavatkozását az elektronikai ipar fejlődése tette lehetővé.

Az egy kézből történő széleskörű szolgáltatásaink eredményeként vevőink számottevő gazdasági és minőségi előnyökre tehetnek szert.

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

füstelszívás letölthető e-book

FELIRATKOZÁS

Az iparági és céges hírekről, ajánlatokról...

ELÉRHETŐSÉGEK

2142 Nagytarcsa,
Alsó Ipari krt. 6., G épület

Telefon: +36 28 200 280
Szerviz hotline: +36 20 365 2447

E-mail: info@cloos.hu
Részletes elérhetőségek: Kapcsolat

GINOP banner

Pin It on Pinterest

Share This