ROBOTRENDSZEREK

CLOOS kulcsrakész robotrendszerek!

Egyedi igényekre szabva!

HEGESZTŐGÉPEK

Minőség + Megbízhatóság = CLOOS hegesztőgépek – több mint 100 éve!

SZERVIZ

Szakszerviz: tapasztalat, rugalmasság, ügyfélelégedettség

OKTATÁS

Oktatás:  Cloos robotkezelői-, programozói képzések, termeléstámogatás, partnerprogramok

FÜSTELSZÍVÁS

Füstelszívás: helyi elszívóktól a csarnokelszívásig – hosszú élettartamú szűrőkkel

All-in-one rendszerek

A CLOOS All-in-one rendszerek főbb jellemzői

A QIROX All-in-one (AIO) egy tökéletesen összehangolt, hegesztésre kész rendszer kompakt méretben. A robot és a robotpozicionáló közös vázra vannak felszerelve, mely egy közös alapra van illesztve, így helyszíni finombeállítás már nem szükséges.

Két hegesztő munkaállomással rendelkezik, míg az egyik állomáson a robot alkatrészt hegeszt, ezzel egy időben a másik állomásnál a be- és kirakodás zajlik.

A rendszer járulékos előnye a könnyű telepíthetőség és szerelhetőség, mivel a „ready to weld“ rendszer elektromosan és mechanikusan már teljesen előszerelt állapotban érkezik az Ügyfélhez.

 

Mik az AIO rendszer előnyei?

Az AIO rendszer számos előnnyel rendelkezik. Telepitéskor elegendő az összeszerelés, alaplap szintezése, rögzítése, finomhangolásra nincs szükség. A rendszer tartósságát az acélvázban belsőleg elvezetett kábelezés biztosítja. A hagyományos rendszerekhez képest jobb hezegsztési pozíció elérést biztosít. A lehető legjobb programozási pontosság érhető el, minimális pontkorrekcióra van szükség a valós és a virtuális rendszer között. Nem utolsósorban két teljesen azonos kialakítású rendszer között a programok módosítás nélkül adaptálhatók. A rendszer fejlesztésre kész, könnyen bővíthető opciókkal és igény esetén könnyedén áttervezhető.

Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére, hívjon a +36 20 583 9063 számon vagy írja meg igényeit!

Az űrlap becsukásához kattintson újra az Érdeklődöm gombra!

CLOOS All-in-one rendszerek
füstelszívás letölthető e-book

Letölthető termékkatalógus

Az ikonra kattintva megtekintheti vagy letöltheti a CLOOS német nyelvű katalógusát a QIROX termékcsalád részletes adataival.

i

CLOOS kompakt rendszerek