<a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">Please download Flash Player!</a>

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

A Crown International Kft. célja, hogy innovatív, gazdaságos, műszakilag magas színvonalú hegesztéstechnikai megoldásokkal, a Cloos hírnevéhez méltó értékadó szolgáltatásokkal, mérhető előnyöket kínáljon partnereinek.

 

A cégünktől vásárolt hegesztő robotok telepítését, a hegesztő berendezések üzembe helyezését, és a kezelők betanítását szakembereink végzik.

A hegesztő berendezések erősen terhelt kopó- és fogyó alkatrészeinek időben történő kicserélésével a berendezések élettartama megnövelhető. Ezeket a kopó- és fogyó alkatrészeket a hegesztés intenzitásának függvénye szerinti gyakorisággal ki kell cserélni.


A Cloos minden ipari robotját és hegesztő áramforrását nehéz körülmények közötti folyamatos működésre tervezték. A legjobb anyagokból készülnek, és hiba nélkül kerülnek leszállításra. Ha az intenzív igénybevétel miatti elhasználódás jelei mutatkoznak az üzemeltetésben, hozzáértő szervizünk a berendezések gyors és szakszerű javításával áll felhasználóink rendelkezésére.A Cloos által kiképzett szakembereinkkel garanciális és garancia időn túli javításokat végzünk.

További információk az aloldalakon találhatók.